Aktuellt

Välkommen!

Norrtälje Folkets hus är idéell föreningen med dom stora möjligheterna. Vår målsättning är att erbjuda lokaler för kulturella upplevelser, folkbildning och nöjen. Hos oss kan du hyra trivsamma lokaler med hög teknisk utrustning. Det är ett hus fullt av aktiviteter, här pågår från tidig morgon till sen kväll, konferenser, musikträffar, utställningar, utbildning, säljmöten, produktinformation och möten med författare eller poeter.

Lokaler

Folkets Hus i Norrtälje har stora resurser att klara olika slags evenemang. Vi har fräscha lokaler för både större och mindre möten. Du hyr efter principen 4-timmarsperiod. Du har en rad olika lokaler att välja mellan, vilket betyder att Du kan skräddarsy Dina möten för en stor eller liten publik.

Andelar

Du vet väl att du kan stödja folketshusföreningen genom att köpa andelar till dig själv, familjen eller varför inte ge bort andelar i present.

Att köpa andel i Folkets Hus är att stärka framtiden för att det finns ett hus för kultur och nöjen där både gamla och unga kan mötas i framtiden.

Senaste från facebook

Folkets Hus Norrtälje har delat ABF Norrtäljes inlägg. ... Läs merSe mindre

Trevlig eftermiddag med sång och musik, kaffe och kaka. Fred och Pär är åter i Norrtälje. 100 kr för allt och du får sjunga med.

Läs på facebook

... Läs merSe mindre

Läs på facebook

Folkets Hus Norrtälje har delat Cippe Carlstedts inlägg. ... Läs merSe mindre

Admin får ta bort om det inte är ok. From Måndag kommer Irene och Jag att ha en fotoutställning på folkets hus i Norrtälje. Alla är välkomna att komma förbi och titta 🙂

Läs på facebook

Folkets Hus Norrtälje har delat ABF Norrtäljes foto. ... Läs merSe mindre

Familjeföreställning för barn 6-11 år: MARHABA HEJ Onsdag 20/9 kl. 18.30 Folkets hus Norrtälje Biljettpris: 100 kr/familj, förköp: Norrtälje turistbyrå, 0767-650660, www.roslagen.se. När G...

Läs på facebook

Folkets Hus Norrtälje har delat ABF Norrtäljes inlägg. ... Läs merSe mindre

Läs på facebook