Aktuellt

Välkommen!

Norrtälje Folkets hus är idéell föreningen med dom stora möjligheterna. Vår målsättning är att erbjuda lokaler för kulturella upplevelser, folkbildning och nöjen. Hos oss kan du hyra trivsamma lokaler med hög teknisk utrustning. Det är ett hus fullt av aktiviteter, här pågår från tidig morgon till sen kväll, konferenser, musikträffar, utställningar, utbildning, säljmöten, produktinformation och möten med författare eller poeter.

Lokaler

Folkets Hus i Norrtälje har stora resurser att klara olika slags evenemang. Vi har fräscha lokaler för både större och mindre möten. Du hyr efter principen 4-timmarsperiod. Du har en rad olika lokaler att välja mellan, vilket betyder att Du kan skräddarsy Dina möten för en stor eller liten publik.

Andelar

Du vet väl att du kan stödja folketshusföreningen genom att köpa andelar till dig själv, familjen eller varför inte ge bort andelar i present.

Att köpa andel i Folkets Hus är att stärka framtiden för att det finns ett hus för kultur och nöjen där både gamla och unga kan mötas i framtiden.

Senaste från facebook

Dukat för kommunals årsmöte ... Läs merSe mindre

Läs på facebook

Folkets Hus Norrtälje har delat Hyresgästföreningen Privaten Norrtäljes evenemang. ... Läs merSe mindre

Årsmöte LH-Privaten, Norrtälje

februari 28, 2018, 6:30e m - februari 28, 2018, 8:30e m

Vi har traditionellt Årsmöte. Vi bjuder på kaffe/te med tilltugg i form av Semla! Passa på att få träffa vår Styrelse! Vi försöker svara på alla Dina frågor. Varmt Välkommen! Hälsar LH-...

Läs på facebook

... Läs merSe mindre

Läs på facebook

Folkets Hus Norrtälje har uppdaterat sitt omslagsfoto. ... Läs merSe mindre

Läs på facebook